free hit counter
iTunes İle WeChat Yedekleme | Webmaster Forum - WMTR.NET
  • [ WMTR.Net ] Sizler için hazırlayıp geliştirdiğimiz forum hizmetlerinden sadece bazılarına, Buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.
  • [ WMTR.Net ] Özel mesaj ile destek talep etmeyiniz! Bu tip isteklerin hepsi yanıtsız kalacaktır. Destek talebi için ilgili foruma konu açmanız yeterlidir.
  • [ WMTR.Net ] Kategori talepleriniz için şuradaki bağlantıyı kullanıp talep açabilirsiniz.

iTunes İle WeChat Yedekleme

LORD01

Yönetici
Moderatör
Aldığı Beğeni
0
Uzmanlık
Sosyal Medya Hiz.

iTunes İle WeChat Yedekleme​

Çok uygun bir seçenek olmayacak olmasına rağmenSizin için iTunes uygulaması WeChat verilerini de yedekleyebilir. Ne yazık ki, seçici olarak WeChat’i yedekleyemezsiniz. iTunes bu gelişmiş özelliğe sahip değil, tüm cihazı yedekleyecek ve kaydedilen dosya tamamen erişilemez olacak şekilde yüksek oranda şifrelenecek. Ancak verileri yedeklerken hala etkilidir ve işte iTunes'u kullanarak WeChat'ı nasıl yedekleyeceğinizi

Adım 1: iPhone'unuzu PC'ye bağlayın ve iTunes'u çalıştırın.

Adım 2: “Cihaz” simgesine dokunun ve ardından “Özet” sekmesine gidin.

Adım 3: Ondan sonra, “Bu Bilgisayar” ı seçmelisiniz.

Adım 4: “Şimdi Yedekle” ye basit dokunun.

Adım 5: Son olarak, tamamladıktan sonra “Bitti” ye tıklayın.

Bu prosedür iOS cihazınızı yedeklertamamen WeChat dosyaları dahil. Kaydedilen yedekleme dosyası şifrelenecek ancak dosyalara yalnızca iPhone'unuzdaki yedekleme dosyasını geri yüklediğinizde erişebileceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyenler

Personalize